Neked mindegy, hogy kitől tanulod meg
az autóvezetés fortélyait?

Szia!

Pető Attila vagyok, én találtam ki a Mosolyzóna Autósiskolát.

Tőlem, és a kollégáimtól fogod megtanulni mindazt, amire a KRESZ és a vezetési vizsgákon szükséged lesz, de majd meglátod, hogy ráadásként kiváló autóvezetőt is faragunk belőled. Ehhez persze te is kellesz, hiszen a mi türelmünk ugyan végtelen, de arra is szükséges lesz, hogy önmagaddal szemben elfogadó és megértő legyél akkor is, ha a gyakorlás során néha-néha elbizonytalanodsz.

Egy biztos, hogy profiktól tanulhatsz, velem például többször találkozhattál már Kreszprofesszorként a médiumokban, hiszen a közlekedésekkel kapcsolatos témákban rengetegszer szerepelhetek.

Nyilván ez is garancia arra, hogy az tanulás során csak sikered legyenek.

Feltétlenül nézd meg, hogyan is zajlik nálunk egy KRESZ-oktatás:

Valamennyi KRESZ-foglalkozást, amit a Kreszprofesszor tart, megtekintsz a KRESZ TV YouTube csatornáján!

Iskolánk oktatói által készített könyvek,
amikből csak nálunk tanulhatsz:

Egyszerűen, érthetően

A Készüljünk a KRESZ vizsgára füzet a legjobb kiadvány, amiből fel tudsz készülni a vizsgára. Nincs benne felesleges jogszabály, és csak minimális a műszak anyag, mindez vázlatos, könnyen megjegyezhető formában. Aki ebből tanul, biztos lehet a sikerben.

KRESZ Bírságmegelőzési kézikönyv

Ez a könyv azokat a KRESZ szabályokat foglalja össze, amiből az autóvezetőknek a legtöbb kellemetlenségük származik. Ha ezeket nem tudod és nem jól alkalmazod, akkor rengeteg büntetést fizethetsz. Kiváló olvasmány akkor is, ha meglesz már a jogsid.

Hogyan szereztem jogosítványt?

Tanulás közben érdekes és izgalmas olvasmány lehet ez a könyv, amely bemutat egy olyan hölgyet, aki a Mosolyzónában tanult meg vezetni. Átélheted a mindennapjait, elkísérheted az órákra, és sok mindent megtudhatsz, ami most kérdésként felmerül benned.

Ha már a tanfolyam előtt szeretnél tanulni, vagy csak barátnőidnek akarsz kedveskedni, akkor a fenti könyveket megrendelheted a www.kreszbirsag.hu oldalon.

A KRESZ vizsga tételsorai már nem bemagolható, fix kérdésekből állnak, hanem folyamatosan változnak. Bővülnek fényképes közlekedési helyzetekkel, sőt már mozgóképes animációkkal is találkozhatsz. Így az interneten található kalóz gyakorlóprogramok használhatatlanokká váltak.

A Mosolyzóna Autósiskola szövetséget kötött az EduKresz E-learning tananyagot fejlesztő céggel, a vizsgakérdések kizárólagos fejlesztőjével. Így iskolánk tanulói naprakész tesztkérdések segítségével készülhetnek fel a KRESZ vizsgára.
Hogy mennyire biztosak vagyunk a sikerben, íme a bizonyíték: akinek nem sikerülne az első KRESZ vizsgája, annak mi álljuk a díját!

 

Még egy ok, hogy minket válassz!
Share This