De miért van szükség női autósiskolára?

Nem arról van szó, hogy mi nők ügyetlenebbek lennénk! Mi nők:

Másképpen gondolkodunk

Más dolgokat tartunk fontosnak

Másképpen látjuk a világot

Másképpen tanulunk

Ahol már találkozhattál velünk:

Miért jó választás egy női autósiskola?

Életed egyik nagy döntése előtt állsz, jogosítványt szeretnél. Biztosan te is tudod, hogy a tanulás akkor hatékony, ha örömmel csináljuk, hiszen a stressz a tanulás legnagyobb ellensége!

Ha például kipróbálod a korcsolyázást, de kellemetlennek találod az élményt – szorítja a lábadat a korcsolyacipő, fázol, állandóan elesel és így szinte mindened fáj -, utána valószínűleg nem fogsz arra áhítozni, hogy újra a jégre mehess. Ha azonban remekül érezted magad a korcsolyapályán, akkor oda újra és újra visszavágyódsz. Hasonló a helyzet az autóvezetéssel is!

„Az órák mindamellett, hogy a vezetésre nagyon kellett figyelni, iszonyatosan jó hangulatban teltek, ahogy kiszálltam a kocsiból máris a következő alkalmat vártam. Semmi stressz nem volt, ami szintén nagyon fontos, mert hallottam olyanokról akik be se mertek ülni a kocsiba vagy végigbőgték az órát.”
Eszter (32)

A hagyományos autósiskolák oktatóinak fogalmuk sincs arról, hogy a nők másképpen gondolkodnak és tanulnak, mint a férfiak. Sokszor ez meg is látszik az eredményekben.

Ezért a nőket másképpen kell megtanítani autót vezetni!
A hölgyeknek szóló módszer figyelembe veszi az autóvezetés tanulása során fontos női sajátosságokat. A végeredmény nálunk is ugyanaz, mint a hagyományos autósiskoláknál: a jogosítvány. Csak nálunk jóval kevesebb energiával fogod megszerezni, ráadásul felszabadultabban és magabiztosabban fogsz közlekedni a nagyvárosi forgalomban. És mindehhez biztosítunk számodra egy figyelmes, megértő és nagyon türelmes oktatót.

Hidd el, ez nem kis dolog!

GARANTÁLJUK A TANULÓI ELÉGEDETTSÉGET

Alulírottak, mint a Mosolyzóna Autósiskola munkatársai GARANTÁLJUK számodra, hogy minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy alaposan megismerd a közlekedés szabályait. Legjobb tudásunkkal azon fogunk dolgozni, hogy minél hamarabb és minél biztonságosabban megtanulj autót vezetni. Garantáljuk, hogy mindig türelmesen, stressz mentesen fogunk oktatni. A vizsgákra lelkiismeretesen fogunk felkészíteni.
Mindent megteszünk azért, hogy biztonságosan közlekedhess a jogosítványod megszerzése után!

Share This